Σελίδες

17 Ιαν 2012

Μονοπάτια...

Ο κάθε ένας έχει τα μονοπάτια του...Τον δρόμο του, ένα δρόμο που ακολου9εί σε όλη του τη ζωή. Και σ'αυτόν εμφανίζονται κάθε φορα και άλλες όμορφες στιγμές, άλλες αναμνήσεις, όμως και άλλα εμπόδια! Έρχονται άνθρωποι που μας συμπληρώνουν, που μας αγαπούν και που τους έχουμε ανάγκη..Φυσικά έρχονται και άνθρωποι που δεν μένουν μαζί μας για πολύ καιρο και άλλοι που μας κάνουν και νιώθουμε ανασφαλείς..Βέβαια όλα αυτά συμβαίνουν για κάποιο λόγο.ΌΛΑ συμβαίνουν για κάποιο λόγο..(αλλα αυτό είναι θέμα τεράστιο και απαιτεί άλλο άρθρο:3)


Το 2012 ολοι μας κάναμε πολλές ευχές και λέγαμε "μακάρι το 2012 να μην είναι όπως το 2011.." και "μακάρι να έχω πιο πολύ τύχη"...Τελοσπάντων 9έλω να σας πώ σχετικά με αυτά, πως μία χρονιά κατα τη γνώμη μου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως "καλή" ή "κακή"...ε οκ καταλαβαίνω, σε όλους μας συνέβησαν έστω και λίγα άσχημα πράγματα..μπορεί να χάσαμε πρόσωπα που αγαπούσαμε, είτε επειδή   το θέλαμε εμείς, είτε επειδή το επέλεξαν μόνα τους είτε επειδη μας ο χρόνος μας τα πήρε μακριά.. Όμως η ζωή συνεχίζεται, και οι άνθρωποι που ακολουθούν τα βήματά μας είναι αυτοί που αξιζουν την προσοχή μας και το ενδιαφέρον μας. Αυτοί που απλά "δεν τους νοιαζει" δεν αξίζουν τιποτα. ΤΙΠΟΤΑ. Πραγματικά. 


Και όπως είπα πριν, η ζωή συνεχίζεται. 


Και είναι υπερβολικά μικρή για να στενοχωριόμαστε. Βέβαια υπάρχει και η άλλη άποψη, πως πρέπει να ζούμε τα πάντα στη ζωη. Λίγο απ'όλα. Έτσι, και λίγη στενοχώρια, δεν βλάπτει γιατι μας κάνει καλύτερους και πιο δυνατούς για να αντιμετωπίσουμε το επόμενο εμπόδιο που θα βρούμε στο μονοπάτι μας:') 


Αυτά τα λίγα είχα να πω..! Ελπίζω να σας άρεσαν και να μην τα θεωρήσατε χάσιμο χρόνου:)


Γεια σας! xx

1 σχόλιο:

  1. Μπαα δεν θα έλεγα ότι το άρθρο σου ήταν χάσιμο χρόνου αλλά ήταν πολύ σωστό.
    Ισχύουν!
    Και...Καλή Χρονιά να έχουμε*

    ΑπάντησηΔιαγραφή